Uncategorized

Prantsuse sibulasupp

Mõnus soojendav supp külmaks talvepäevaks.

Vaja läheb:
5 suurt sibulat
50 g võid
2 küüslauguküünt
2 dl valget kuiva veini
1 l vasika või köögiviljapuljongit
soola, pipart, suhkrut
röstisaia
juustu

Tee nii:
Haki sbul ja küüslauk õhukesteks viiludeks. Sulata potis või ja hauta madalal kuumusel sibul pehmeks. Selleks kulub umbes 30 min. Lisa maitseained ja hauta veel natuke. Lisa vein ja keeda paar minutit. Lisa puljong ja lase keema tõusta. Pane supp kuumakindlasse tirinasse või kuumakindlatesse kaussidesse ja lauo peale röstitud saiad ja raputa üle rohke juustuga. Pane ahju grillreziimile ja hoia seal kuni juust on pealt pruunikaskuldne.

Retsept on pärit Toidutarest.

Lisa kommentaar