Uncategorized

Kana india pähklitega

Kuna Nami-Namis on KOKKAME KOOS # 32: SOOJENDAVAD VÜRTSIKAD KARRIROAD, siis valmistasin täna India karrit. See peaks sobima ka neile, kellele muidu väga vürtsikad road ei meeldi. Mõnusa magusa maitse annavad kastmele kuivatatud aprikoosid.

Retsept on pärit raamatust ”India toidud 30 minutiga”

Vaja läheb:
1 sibul
4sl tomatipüreed
50 g india pähkleid
2 tl garam masalat
2 küüslauguküünt
1 sl sidrunimahla
0.25 tl kurkumit
2 tl meresoola
1 sl maitsestamata jogurtit
2 sl taimeõli
2 sl värskeid hakitud koriandrilehti( asendasin 1 tl külmkuivatatud)

50 g tükeldatud aprikoose
500 g kanafileed või kanakintse(nahata, kontideta)
300 ml kanapuljongit
kaunistamiseks röstitud india pähkleid
Tee nii:
Pane sibul,tomtipüree,pähklid, garam masala, sidrunimahl, kurkum, sool ja jogurt köögikombaini ja tee ühtlaseks seguks.Kuumuta õli ja vala juurde vürtsisegu, prae segades 2 min, keskmise kuumuse juures. Lisa juurde pool tükeldatud koriandrist, aprikoosid ja kana ning prae segades umbes minut. Lisa puljond ja lase vaiksel kuumusel 10-12 min keeda. Lisa ülejäänud korianders ja serveeri röstitud pähklite ja koriandriga kaunistatult.

Jätkub 4 inimesele.

Comments (1)

  • Suur aitäh kaasalöömise eest, Laura!!!

    Reply

Lisa kommentaar