Uncategorized

Punane kanakarri

Käisin Stockholmis Aasia poes ja ostsin endale autentset punast ja rohelist karripastat. Külastasime ka Tai kiirtoidu restorani  ja ma sõin kana punases karrikastmes. Väga hea oli ja kuna see sai valmis kiiresti, mõtlesin et peaks koduski proovima.

Vaja läheb
1 spl õli
1-2 spl punast karripastat(kui on Santa-maria oma peaks panema rohkem, see pole nii kange)
1 spl kalakastet
1 tl pruuni suhkrut
500 ml kookospiima
500 g kanafileed
herneid, pambusevõrseid, paprikat vm juurvilja
poole laimi või sidruni mahl
Serveerimiseks riisi

Tee nii:

Kuumuta wok-pannil õli ja prae karripastat kuni see muutub aromaatseks. Lisa kanafilee, kookospiim ja juurviljad ning kuumuta kuni juurviljad pehmed ja kana valmis.(külm herned lisasin koos kanaga, pambuse ja paprika vahetult enne valmimist). Maitsesta kalakastme ja suhkruga. enne serveerimist lisa veel maitse järgi sidrunimahla.
Serveeri kohe riisiga.
Inspiratsioon BBC GoodFood-i kodulehelt
Vaata ka teisi karrisid Nami-Nami kooskokkamiselt

Lisa kommentaar