Retsept on pärit raamatust Ulukiroad, mugandustega.
Vaja läheb
1 dl jahu
800 g metssealiha
1 sl võid
1 sl õli
7 hakitud küüslauguküünt
400 g purustatud tomateid
500 g tomatipüreed
soola, pipart
1 tl rosmariini(või 2 oksa värsket)
200 g magusat maisi soolvees
Tee nii:
Tükelda liha 2 cm küljega kuubikuteks. Kuumuta aeglaselt suure glasuuritud malmpoti põhjas või ja õli.Kui või tumeneb paneeri liha jahuga ja pruunisat pannil suurel tulel kolmes osas, iga kord 5-7 min pidevalt segades. Tõsta pruunistunud liha potist välja. Maitsesta iga kord pruunistunud liha soola ja pirpaga. Kolmanda pruunistamiskorra lõpus pane kogu liha tagasi, lisa hakitud küüslauk, sega ja kuumuta 1 min. Lisa purustatud tomat ja tomatipüree. Lase keema tõusta. Viimasena lisa rosmariin. Hauta kaane all vaiksel tulel 30-40 min. Eemlda siis rosmariinioksad,lisa nõrutatud mais, oad ja oliivid ning sega. Lase keema tõusta, lülita kuumus välja ning hoia kaane all 5-10 min. Serveeri kohe.