Paar kuud tagasi käisime ema ja vanaemaga F-hoones söömas. Väga mõnus koht ja maitsvad toidud. Sealt saingi idee teha rabarberitšatnit, sest tellisime eelroaks erineva kattega bruschettasid ja üks neist oli rabarberimoosi ja Brie juustuga. See meeldis sellest valikust ka kõige rohkem. Nüüd sain neid saiu ka enda tehtud rabarberitšatniga proovida. Tulemus oli väga hea ja läheb kindlalt kordamisele. Sobib suurepäraselt eelroaks.
Bruscettad rabarberitšatniga
Vaja läheb
- Rabarberitšatnit- keeda näiteks selliseid.
- Bruschettasid või ciabattasid või mingit muut kõvema tekstuuriga saia.
- Brie juustu
Tee nii
Rösti ciabattad ahjus 200 kraadi juures senikaua, et nad pealt krõbedaks läheks. Kata moosi ja juustuga. Naudi!
Vaata ka kuidas teha värsket ricottat ja serveerida seda crostinide peal.
Vaata ka Nami-Namist Kokkame koos # 36: toitvad ja põnevad võileivad, soojad ja külmad