Uncategorized

Taani talutüdruk

Mõnus magustoit, kus saab ära kasutada kõvaks läinud leiva. Kastasin pohlamoosi, aga järgmine kord kastaksin mingit vähem vängemat moosi,näiteks õunamoosi.
 4-le

Vaja läheb:
400 g riivleiba
400 g kohupiimapastat
250  hapukoort
1 spl vanillisuhkrut
2 tl kaneeli
1.5 dl suhkrut
1 purk pohla-või jõhvikamoosi( või õuna)

Tee nii:
Rösti riivleib võis kuumal pannil, sega juurde 0.5 dl suhkurt ja kaneel. Sega kohupiim, hapukoor, ülejäänud suhkur ja vanillisuhkur. Pane magustoit kihiti pokaalidesse- alla riivleib siis paar teelsikat moosi ja siis kohupiim. Korda sama veel üks kord. Kõige peale pane kohpiim ja pudista peale natuke riivleiba.

Retsept on pärit kohupiima- ja kodujusturaamatust.

Lisa kommentaar