Vanapere köögikatsetused

Mõnus magustoit, kus saab ära kasutada kõvaks läinud leiva. Kastasin pohlamoosi, aga järgmine kord kastaksin mingit vähem vängemat moosi,näiteks õunamoosi.
 4-le

Vaja läheb:
400 g riivleiba
400 g kohupiimapastat
250  hapukoort
1 spl vanillisuhkrut
2 tl kaneeli
1.5 dl suhkrut
1 purk pohla-või jõhvikamoosi( või õuna)

Tee nii:
Rösti riivleib võis kuumal pannil, sega juurde 0.5 dl suhkurt ja kaneel. Sega kohupiim, hapukoor, ülejäänud suhkur ja vanillisuhkur. Pane magustoit kihiti pokaalidesse- alla riivleib siis paar teelsikat moosi ja siis kohupiim. Korda sama veel üks kord. Kõige peale pane kohpiim ja pudista peale natuke riivleiba.

Retsept on pärit kohupiima- ja kodujusturaamatust.

Taani talutüdruk

Olen Laura. Blogi pidanud aastast 2012. Siit blogist leiad minu lemmik katsetused, nii magusad ja soolased, Eestist ja maailma köökidest. Eriti sooja koha on võitnud minu südames aasia köögid, Korea köögiga esiotsas. Kui oled huvitatud koostööst, siis kirjuta laura@vanapere.ee