Väga maitsev ja kiiresti valmiv vokiroog, roog saab valmis 15-20 minutiga. Serveerida võib nii riisi kui riisinuudlitega.
Kanavokk juurviljadega
Sellest jätkub 2-3 näljasele
Vaja läheb
- 2 küünt küüslauku
- 1 tšilli
- 1 suurem sibul
- 1 pöidlasuurune jupp ingverit
- 2 porgandit
- 1 suurem paprika
- 450 g kanafileed
- 0.5 dl hoisin kastet
- 2 spl kuiva valget veini
- 1 spl sweet chilli kastet ( võib ka välja jätta)
- 2 tl seesamiõli
- 150-200 g riisinuudleid
- serveerimiseks värsket koriandrit
Tee nii
Valmista riisinuudlid pakendil oleva õpetuse järgi.
Haki küüslauk, sibul ja tsilli peeneks, riivi ingver. Kuumuta wok pannil õli ja prae sibulat, küüslauku, tšillit ja ingverit paar minutit. Haki porgand ja paprika piklikuteks peenikesteks kangideks. Lõika ka kanafilee piklikuteks ribadeks. Lisa pannile porgand, kana ja paprika ja woki paar minutit. Lisa hoisin kaste, vein ja sweet chilli ja woki edasi kuni kana on valmis. Lisa seesamiõli ja koriander ja serveeri riisinuudlite või riisiga.