Vanapere köögikatsetused

 

 

Väga maitsev ja kiiresti valmiv vokiroog, roog saab valmis 15-20 minutiga. Serveerida võib nii riisi kui riisinuudlitega.

 

Kanavokk juurviljadega

Sellest jätkub 2-3 näljasele

Vaja läheb

  • 2 küünt küüslauku
  • 1 tšilli
  • 1 suurem sibul
  • 1 pöidlasuurune jupp ingverit
  • 2 porgandit
  • 1 suurem paprika
  • 450 g kanafileed
  • 0.5 dl hoisin kastet
  • 2 spl kuiva valget veini
  • 1 spl sweet chilli kastet ( võib ka välja jätta)
  • 2 tl seesamiõli
  • 150-200 g riisinuudleid
  • serveerimiseks värsket koriandrit

Tee nii

Valmista riisinuudlid pakendil oleva õpetuse järgi.
Haki küüslauk, sibul ja tsilli peeneks, riivi ingver. Kuumuta wok pannil õli ja prae sibulat, küüslauku, tšillit ja ingverit paar minutit. Haki porgand ja paprika piklikuteks peenikesteks kangideks. Lõika ka kanafilee piklikuteks ribadeks. Lisa pannile porgand, kana ja paprika ja woki paar minutit. Lisa hoisin kaste, vein ja sweet chilli ja woki edasi kuni kana on valmis. Lisa seesamiõli ja koriander ja serveeri riisinuudlite või riisiga.

Kiire kanavokk riisinuudlitega

Olen Laura. Blogi pidanud aastast 2012. Siit blogist leiad minu lemmik katsetused, nii magusad ja soolased, Eestist ja maailma köökidest. Eriti sooja koha on võitnud minu südames aasia köögid, Korea köögiga esiotsas. Kui oled huvitatud koostööst, siis kirjuta laura@vanapere.ee