Pannkoogid

Pannkoogid ricotta ja kõrvitsapüreega

 
Sügisele kohaselt peab ikka igasse toitu kõrvitsat pistma 🙂 Kõrvitsal on endal nii mahe maitse, et olulist maitset see ta juurde ei anna, aga mahlasemaks teeb see pannkoogid küll. Maitsestasin pannkooke piparkoogimaiitseainega, mis tegi need nii mõnusaks jõuluhõnguliseks, aga võib ka asendada selle kaneeliga.
Sellest kogusest jätkub 1-2 inimesele, võib vabalt topelt koguse valmistada.

 

Kõrvitsapannkoogid

Sellest kogusest jätkub 1-2 inimesele, võib vabalt topelt koguse valmistada.

Vaja läheb

  • 200 g ricotta kohupiima
  • 1 dl kõrvitsapüreed
  • 1 muna
  • 0.5 dl kaerajahu+ 2 spl nisujahu (võib ka ainult nisujahuga teha)
  • 1 tl piparkoogimaitseainet
  • 2 spl pruuni suhkrut
  • praadimiseks õli

Tee nii

Sega kõik koostisained kokku ja prae madalal kuumusel väikesed pannkoogid. Naudi soojalt või külmalt 🙂

 

Comments (1)

Lisa kommentaar