Vanapere köögikatsetused

 
Sügisele kohaselt peab ikka igasse toitu kõrvitsat pistma 🙂 Kõrvitsal on endal nii mahe maitse, et olulist maitset see ta juurde ei anna, aga mahlasemaks teeb see pannkoogid küll. Maitsestasin pannkooke piparkoogimaiitseainega, mis tegi need nii mõnusaks jõuluhõnguliseks, aga võib ka asendada selle kaneeliga.
Sellest kogusest jätkub 1-2 inimesele, võib vabalt topelt koguse valmistada.

 

Kõrvitsapannkoogid

Sellest kogusest jätkub 1-2 inimesele, võib vabalt topelt koguse valmistada.

Vaja läheb

  • 200 g ricotta kohupiima
  • 1 dl kõrvitsapüreed
  • 1 muna
  • 0.5 dl kaerajahu+ 2 spl nisujahu (võib ka ainult nisujahuga teha)
  • 1 tl piparkoogimaitseainet
  • 2 spl pruuni suhkrut
  • praadimiseks õli

Tee nii

Sega kõik koostisained kokku ja prae madalal kuumusel väikesed pannkoogid. Naudi soojalt või külmalt 🙂

 

Pannkoogid ricotta ja kõrvitsapüreega

Olen Laura. Blogi pidanud aastast 2012. Siit blogist leiad minu lemmik katsetused, nii magusad ja soolased, Eestist ja maailma köökidest. Eriti sooja koha on võitnud minu südames aasia köögid, Korea köögiga esiotsas. Kui oled huvitatud koostööst, siis kirjuta laura@vanapere.ee