Hommikusöök

Astelpajusmuuti banaani ja apelsiniga

 

 

Astelpaju marjad on Eesti oma supertoit. Nad on ühed täiuslikumad taimsete vitamiinide allikad ja lisaks sellele sisaldavad astelpaju seemned ka kasulikke rasvhappeid. Marjad on kõrge C-vitamiini ja karotinoidide sisaldusega. Lisaks kasulikele omadustele on astelpaju marjad ka suurepäraste maitse omadustega. Nad on mõnusalt hapukad ja mõrudad ja sobivad hästi tasakaalustama magusaid toite ja ka näiteks liha marinaadidesse happelisuse andmiseks. See smuuti on mõnusalt magus ja hapukas, ja meeldib ka neile, kes muidu arvavad, et astelpajud on nende maitse jaoks liiga hapud 🙂
See kord kasutasin smuutis astelpajumahla, aga kui kodus on marjad olemas siis sobivad ka need väga hästi.

Astelpajusmuuti

Sellest kogusest saab neli klaasi smuutit

Vaja läheb

  • 3 dl astelpajumahla (mina kasutasin Semu nektarit)
  • 2 dl piima
  • 2 suurt banaani (külmutatud)
  • 2 apelsini

 

Tee nii

Surista kõik koostisained blenderis kokku ja naudi kohe 🙂

 

 

Comments (3)

  • Mmmmmm jälle üks maitsev ja kasulik retsept juures. Sooviks ka mekkida 🙂

    Reply
  • Täna tegin, tõesti väga maitsev. Mul oli vaid 1 apelsin. Panin juurde külmutatud maasikaid ja mittekülmutatud banaani. Soovitan soojalt!

    Reply
  • Aitäh maasikate lisamise idee eest, proovin kindlasti järgi 🙂

    Reply

Lisa kommentaar